Om oss

om_oss_1

Under senvintern 2018 fick jag ett tips om att Gamla Brogatan var till salu, efter att inte ha tänkt alltför länge så slog jag till! En av Malmös absolut bästa krogar på bästa adress, som dessutom jag var en flitig gäst på under det glada 90 talet. Tiderna förändras och nu är jag tillbaka, tillbaka för att ge er lite av det goda i livet. Vi satsar på event, after work, bubbly monday, lunchen är tillbaka, en underbar a la carte meny, julbord och nyårsmeny både på krogen och för avhämtning.  Ta vägarna förbi och kom in och njut en stund, det är du värd!

Gamla Brogatan: en restaurang, bistro och bar som är helt i enlighet med våra drömmar. Kanske till och med mer. För att ge er en så bra upplevelse som möjligt tycker vi inte att det räcker med de vackra lokalerna och den ikoniska, så gott som legendariska, hästskobaren i zink. Därför har även vi knutit oss an några av Skånes skickligaste kockar med köksmästaren Ola Nilsson vid rodret. Tillsammans lagar de mat enligt de franska, klassiska matlagningsmetoderna med lokalt producerade råvaror från den skånska landsbygden. Vi gillar nämligen att ta hand om varandra. Välkomna till vattenhålet i lugnet!

Vi på Gamla Brogatan älskar att fylla upp Dina glas, Vi älskar hantverk & småskalighet, vi älskar bönder som brukar sin jord på ett sätt som ger naturen tillbaka det naturen ger till oss. Vi älskar även öl, ljus, mörk, bitter & besk, gärna serverad i rätt temperatur & med högt skum. Har Du avnjutit en god måltid, mätt, belåten & vill suga det sista ur ditt goda sällskap? Många goda samtal har avrundats med en cognac, armagnac, calvados, grappa, bourbon eller whiskey, vad gillar Du? Vi anser oss själva väldigt belåtna med vårt stora sortiment av avecer.

Vi har någonting för alla tillfällen, någonting för alla sällskap & diskuterar gärna våra favoritdrycker med er, tillsammans kan Vi göra någonting för att Malmös dryckeskultur skall vara ännu roligare. Kom förbi på ett glas, slå er ner i vår bistrodel eller sätt er direkt i krogens hjärta, den hästskoformade baren.

Ölservering

Varmt välkomna,

Marcus Andersson