Meny

 

LITET ATT BÖRJA MED
Something small to start with

Fine de Claire ostron  35:-/st
Claire de fine oysters
Marinerade Luquesoliver 55:-
Marinated olives
Tre sorters chark, picklat och rillette 130:-
Charcuterie three times with pickled onions, cornichons and rillette
Grönkålsspread på grillat bröd 45:-
Green kale spread on grilled bread
Löjrom med creme fraiche, rödlök och brioche 185:-
White fish roe with creme fraiche, red onion and brioche

FÖRRÄTTER / STARTERS

Bakad rotselleri 130:-
brynt smörhollandaise, silverlök, mandel och rosmarin
Baked celeriac, browned butter hollandaise, silverskin onion, almond & rosemary

Confiterad anka ala orange  140:-
svartkål, röd quinoa och äpple
Duck confit with crispy skin, black kale, red quinoa and apple

Conquilles St-Jaques
gratinerade kammusslor, svampduxelle, dragon och gruyére 165:-
Gratintated scallops with mushroom duxelle, tarragon and gruyére

  

HUVUDRÄTTER / MAIN COURSES

Råbiff, betor, kapris, syltad pepparrot och brödcrisp 235:-
serveras med örtmajonnäs och pommes frites, lägg till löjrom för 75:-
Steak tartar with beetroots, capers, pickled horseradish, bread crutons, herb mayonnaise and french fries
additional white fish roe 75:-

Bakad hälleflundra med smörstekt svartrot 295:-
mandelpotatispuré, plockade örter och havskräftsbisque
Baked halibut with butterfried salsify, puré of almond potatoes, herbs and langoustine bisque

Brässerat lammlägg med skogssvamprisotto 275:-
örtcrisp och grillad märgsauce
Braised lamb shank with forestmushroom risotto, herbcrisp and grilled marrow sauce

Pepparbiff på oxfilé med trattkantareller och gröna bönor 350:-
confiterad hasselbackspotatis och madeirasky, tillval anklever 100:-
Peppersteak of fillet of beef with chantarelles, green beans, ”hasselback” potatoes and madeira sauce
Additional duck liver 100:-

Svamp och jordärtsskockssoppa 225:-
svartkål, parmesan, rostad hasselnöt och färskostmacka
Mushrooms and Jerusalem artichoke soup with black kale, parmesan, roasted hazelnut and
cottage cheese sandwich

 

DESSERTER / DESSERTS

Tarte tatin 135:-
rosmarinkola, hyvlad mandel och vaniljglass
Tarte tatin, rosemary fudge, almonds and vanilla ice cream

Klassisk creme brulée 95:-
med kvällens sorbet
Classic creme brulée – with tonights sorbet

Tre goda ostar 125:-
med goda tillbehör
Three divine cheeses

Sticky toffe pudding 130:-
brynt smör, apelsin, valnötter och punschgrädde
Sticky fudge pudding with browned butter, orange, walnuts and whipped ”punsch” cream

Brogatans chokladpralin 35:-
fråga om kvällens smak
Brogatans chocolate praline, ask for tonights flavour

 

 

VARMT VÄLKOMNA!