Meny

 

LITET ATT BÖRJA MED Something small to start with

Fine de Claire ostron 35:-/st Claire de fine oysters

Marinerade Luquesoliver 55:- Marinated olives

Tre sorters chark, picklat och rillette 130:- Charcuterie three times with pickled onions, cornichons and rillette

Grönkålsspread på grillat bröd 45:- Green kale spread on grilled bread

Löjrom med creme fraiche, rödlök och brioche 185:- White fish roe with creme fraiche, red onion and brioche

Kvällens macka 95 :Sandwich of the day

KÖKETS 3- RÄTTERSMENY Chefs 3- course menu

Skaldjursbisque Seafood bisque

Grillad entrecote Aberdeen black, haricots verts, confiterad vitlök, sauce bearnaise och pommes frites

Grilled entrecote Aberdeen black, haricots verts, garlic confit, sauce bearnaise and pommes frites

Creme Brûlee med passionsfruktssorbet Creme Brûle whit passion fruit sorbet 

395:-

FÖRRÄTTER Starters

Bakad rotselleri 115:- brynt smörhollandaise, silverlök, mandel och rosmarin Baked celeriac, browned butter hollandaise, silverskin onion, almond & rosemary

Confiterad anka à l’orange 120:– svartkål, röd quinoa och äpple Duck confit with crispy skin, black kale, red quinoa and apple

Skaldjursbisque 145:- Terrine på hummer och räkor samt vaniljbrässerad fänkål Seafood bisque with a terrine on lobster and vanilla braised fennel

Gravad röding 145:- Hummeremulsion, gurka, örter, friterad potatis och forellrom Cured char with lobster emulsion, cucumber, herbs, fried potatoes and trout caviar

HUVUDRÄTTER / Main Courses

Råbiff, betor, kapris, syltad pepparrot och brödcrisp 235:- serveras med örtmajonnäs och pommes frites, lägg till löjrom för 75:- Steak tartar with beetroots, capers, pickled horseradish, bread crutons, herb mayonnaise and french fries, additional white fish roe 75:-

Bourride med Marulk 275:- Amadinepotatis, fänkål, krutong och aioli Monkfish with Amadine potatoes, fennel, croutons and aioli

Brässerad oxkind bourguignon 265:– vinägerbrasserat sidfläsk, knippmorot, syltad pärllök och potatispuré Braised beef cheek with pork belly, pickled pearl onions and potatoe puré

Pepparbiff på oxfilé med trattkantareller och gröna bönor 350:– confiterad hasselbackspotatis och madeirasky, tillval anklever 100:- Peppersteak of fillet of beef with chantarelles, green beans, ”hasselback” potatoes and madeira sauce, Additional duck liver 100:

Gnocchi 225:- svart vintertryffel, skogschampinjon, pumpa, salvia, pinjenötter och parmesan Gnocchi with black truffle, wild mushrooms, pumpkin, sage, pine nuts and parmesan

DESSERTER / Desserts

Trio av vit choklad passionsfrukt och oxalis Chocolate trio, passion fruit and Oxalis

Klassisk creme brulée 95:- med kvällens sorbet Classic creme brulée – with tonights sorbet

Tre goda ostar 125:- med goda tillbehör Three divine cheeses

Sticky toffee pudding 130:- brynt smör, apelsin, valnötter och punschgrädde Sticky fudge pudding with browned butter, orange, walnuts and whipped ”punsch” cream

Brogatans chokladpralin 35:- fråga om kvällens smak Brogatans chocolate praline, ask for the flavour of the day

Glass 35:- En kula glass eller sorbet A scoop of icecream or sorbet

VARMT VÄLKOMNA!