Meny

Kvällens valfria 3 rätters meny

375:-

(tillägg för oxfilé, ribeye 75:-  & ostar 50:- / val)
FÖRRÄTTER

Friterad brandad m. löjrom, citronyoghurt, spröd råg & kastanj 135:-

Rostad rödbeta m. getostkräm, krispig rödbetscrumble, pistage & örtsallad 125:-

Charkuteritallrik 125:-

Steak Tartare m. tryffelmajonnäs, syltad pärllök, krasse & mandelpoatischips 125:-

Ostron m. citron, champagnevinaigrette & jordnötsolja, 3/6 , 105/175:-

HUVUDRÄTTER

Smörstekt torskrygg m. havskräftbisque, grillad vårlök, mandelkrokett & fänkål 265:-

Äppleglacerad griskind m. confiterad morot, chorizo & spenat 245:-

Oxfilé 200gr el. Ribeye 275gr av Aberdeen black m. bakad tomat, bearnaise, portvinssauce & pommes frites 299:- + foie gras 75:-

Steak Tartare m. pommes frites, tryffelmajonnäs & plockad sallad 235:-

Grillad grön sparris m. örtfräst spenat, morotspuré,vårlök & grillad ostronskivling 215:-

EFTERRÄTTER

Variation på vit choklad m. rabarbersorbet, maräng & syltad rabarber 90:-

Créme bruleé m. sorbet 85:-

Fyra ostar m. tillbehör 150:-

Vaniljglass el. sorbet 35:- / kula ( 2kulor på 3 rätters)

Choklad tryffel m. flingsalt, olivolja & rosmarin 35:-

 

 Varmt Välkomna!