Meny

Kvällens valfria 3 rätters meny

350:-

(tillägg för oxfilé, ribeye & ostar 50:- / val)
FÖRRÄTTER

Hummerbisque m. cognac & bräserad purjolök 125:-

Rörd krabba m. körvel, gurka, chiffon på potatis och strandkrabba & chorizo 125:-

Rådjur m. björnbär, karamelliserad lök & röd shiso 125:-

Charkuteritallrik 115:-

Steak Tartare 115:-

Syltad ostronskivling m. bräserad skogschampinjon, tryffelmajonnäs & rättika 115:-

Ostron m. citron, champagnevinaigrette & dillolja, 3/6 , 105/175:-

HUVUDRÄTTER

Ångad torskrygg m. svartrötter, stenbitsrom, rökt torskromsauce & brandade 245:-

Rygg av gris m. griskind, bakad lök, portvinssauce & potatispuré 225:-

Oxfilé 200gr el. Ribeye 300gr av Aberdeen black m. bakad tomat, bearnaise, portvinssauce & pommes frites 295:- + foie gras 50:-

Steak Tartare m. pommes frites, tryffelmajonnäs & mixsallad 225:-

Rostad och syltad rödbeta m. créme på potatis, grönkål, messmör & röd oxalis 195:-

EFTERRÄTTER

Citronfromage m. citronsorbet, lemoncurd, blodapelsin & maräng 85:-

Créme bruleé m. sorbet 85:-

Fyra ostar m. tillbehör 150:-

Vaniljglass el. citronsorbet 35:- / kula ( 2kulor på 3 rätters)

Mörkchoklad tryffel m. hallonmarmelad & puffat ris 35:-

 

 Varmt Välkomna!