Meny

Kvällens valfria 3 rätters meny

375:-

(tillägg för oxfilé, ribeye 75:-  & ostar 50:- / val)
FÖRRÄTTER

Hummerbisque m. ångad hummer, fiskterrine, morot & oxalis 135:-

Stekt reninnanlår m. svarta vinbär, äpple & rostad hasselnöt 125:-

Charkuteritallrik 125:-

Steak Tartare 125:-

Bräserad lök m. ostronskivling, svamppuré, smörad svampbuljong & timjan 125:-

Ostron m. citron, champagnevinaigrette & dillolja, 3/6 , 105/175:-

HUVUDRÄTTER

Smörstekt hälleflundra m. friterad bläckfisk, syltad senap, palsternacka, gurka & gratinerad potatispuré 265:-

Rödvinsbräserad oxkind m. friterad, rostad och krämig jordärtskocka, grönkål, picklad lök & mandelpotatis 245.-

Oxfilé 200gr el. Ribeye 275gr av Aberdeen black m. bakad tomat, bearnaise, portvinssauce & pommes frites 298:- + foie gras 75:-

Steak Tartare m. pommes frites, tryffelmajonnäs & mixsallad 235:-

Pumparisotto m. syltad pumpa, parmesancrumble & krasse 215:-

EFTERRÄTTER

Havtorn m. crème cheese, karamelliserad valnöt & verbena 90:-

Créme bruleé m. sorbet 85:-

Fyra ostar m. tillbehör 150:-

Vaniljglass el. hallonsorbet 35:- / kula ( 2kulor på 3 rätters)

Choklad tryffel m. torkat äpple & calvados 35:-

 

 Varmt Välkomna!