Meny

Kvällens valfria 3 rätters meny

375:-

(tillägg för oxfilé, ribeye 75:-  & ostar 50:- / val)
FÖRRÄTTER

Pilgrimsmusslor och blåmusslor m. äppelcidersås, aroma äpplen & körvel 125:-

Foie Gras torchon m. rödbeta, björnbär & brioche crumble 145:-

Kalvläggsterrin m. friterad kronärtskocka & grillad märgsauce 125:-

Charkuteritallrik 125:-

Steak Tartare 125:-

Kantarellbisque m. stekta kantareller, toast & créme fraîche 125:-

Ostron SLUT FÖR SÄSONGEN

HUVUDRÄTTER

Ångad gös m. halstrad havskräfta, riesling och havskräftsauce & krondill 265:-

Racks & bog av Iberico gris m. kantarell, rostade kastanjer & mandelpotatis 245:-

Oxfilé 200gr el. Ribeye 275gr av Aberdeen black m. bakad tomat, bearnaise, portvinssauce & pommes frites 298:- + foie gras 75:-

Steak Tartare m. pommes frites, tryffelmajonnäs & mixsallad 235:-

Bakad rotselleri m. rostade vetekärnor, selleripuré, friterad kronärtskocka, päron &
blomsterkrasse 215:-

EFTERRÄTTER

Blåbär från skogen m. blåbärsmousse, lakritskaramell & chokladsorbet 90:-

Créme bruleé m. sorbet & mandelkrokant 85:-

Fyra ostar m. tillbehör 150:-

Vaniljglass el. hallonsorbet 35:- / kula ( 2kulor på 3 rätters)

Choklad tryffel m. torkat äpple & calvados 35:-

 

 Varmt Välkomna!